Spar penge på kogebøger – Find opskrifter online

En af de mest populære ting hos boghandlerne for tiden er kogebøger. Prøv at gå ind i en hvilken som helst almindelig boghandel og se hvor mange kogebøger de har liggende. De ligger i stakkevis rundt omkring. Det samme gør sig gældende i supermarkeder som Føtex, Kvickly, Bilka m.m. Masser af kogebøger.

Hvorfor har de alle de kogebøger og opskriftssamlinger liggende? Det er jo fordi der er salg i dem. Den ene kendte tv-kok eller personlighed efter den anden, udgiver sine egne kogebøger for tiden. Man behøver ikke engang at være kok for at få sin bog udgivet, bare man er kendt, så er der salg i en kogebog !

Og er det så meget bedre mad de kendte laver? Næh…det tror jeg bestemt ikke. Hvorfor så købe deres kogebog? Tja…det skulle da lige være for at støtte dem.

Spar dine penge på alle kogebøgerne og brug dem på ordentlige råvarer istedet for. Det får du meget mere ud af.

Men hvilke opskrifter skal du så lave? Ja, du finder sindsygt mange opskrifter på nettet. Gratis og lige til at bruge. Så hvis du leder efter en helt bestemt ret, så tager det ikke lang tid at finde den hvis du søger på Google. Savner du inspiration til din madlavning, så findes der også mange steder på nettet.

Et af de steder jeg varmt kan anbefale (og som jeg selv står bag) er den fuldkommen gratis kogebog som hedder 123kogebog.dk. Her kommer dagligt nye opskrifter indenfor stort set alle kategorier. Både mad til børn, mad til folk med diabetes, grillmad, hverdagsmad, fin mad og sågar også drinks. Du finder alle slags opskrifter her.

Men der findes jo også en lang række andre kogebogssider, så det er bare med at komme igang.

Comments

  1. Hej
    Det er min erfaring, som underviser i hejmkundskab og ernæring, at unge gerne vil bruge nettet, når der skal findes opskrifter. Desværre er mange opskrifter på nettet lagt op af “amatører” som ikke altid tager hensyn hvilke formidlingskrav et skriftligt materiale kræver. Man skal være rigtig god til at lave mad, for at bruge opskrifter direkte fra nettet.
    Ivan K