Dansk Registry Cleaner forlænger levetiden på din computer

I en undersøgelse af 12.000 dansk baserede computere, blev afdækket at over 75% stadig har installeret Win XP og forsøger at øge performance med den verdenskendte registry cleaner SLOW-PCfighter. Så på trods af de sidste Microsoft redelgørelse om over 90 mio solgte Windows 7 licenser salg tyder tallene på at der stadig er en meget stor del af pc-brugere der ønsker at holde Windows XP i live.
I en kommentar til disse resultater udtrykker Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter: “I disse usikre økonomiske tider, er software til forbedrering af computerens ydelse stadigt mere og mere populært blandt brugerne der er ivrige efter at forlænge levetiden af deres PC med en registry cleaner.
SLOW-PCfighter er kompatibel med Windows 2000, Windows XP, Windows Vista og Windows 7. SLOW-PCfighter er hurtig, simpelt at installere og brugervenlig. Spækket med de mest avancerede og kraftfulde teknologier vil SLOW-PCfighter hurtigt analysere computerfejl og fjerne alle ubrugte og fejlbehæftede poster i registreringsdatabasen i operativsystemet. Alle disse fejl kan have en meget negativ indflydelse på PC’ens ydeevne og opstartshastighed og ved problemfrit at dræbe disse fejl, bugs og unødvendige registreringer, gør SLOW-PCfighter at brugere får deres PC tilbage i højeste gear. SLOW-PCfighter er på flere forskellige sprog som f.eks.: dansk, engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk, hollandsk, tjekkisk, græsk, svensk, norsk, portugisisk, finsk, polsk og flere andre sprog.
Undersøg mere om SPAMfighter’s Registry Cleaner, der også tilbyder en gratis prøveversion her.