Søg hjælp hos en rådgiver

Inden for online markedsføringer findes der ingen eksakte videnskaber. Du kan ikke tage en uddannelse der komplet udruster dig til hvordan du får resultater i søgemaskinerne og får høj konverteringsrate.

Den eneste måde man lære det på er gennem erfaring. Derfor kan du kommer rigtig godt fra start ved at søge rådgivning hos en der har forstand på det felt du begiver dig ind på. Hvis du vil begynde at anvende CMS systemet Joomla bør du eksempelvis opsøge en Joomla rådgiver. Hvis du vil forbedre din søgemaskineoptimering skal du opsøge en ekspert indenfor dette felt, som højst sandsynligt vil fortælle dig at du skal tilmelde et link til din hjemmeside på en artikeldatabase eller et linkkatalog.

Det kan være dyrt hvis du skal hyre en rådgiver til at sætte dig ind i tingene. Du kan gøre som de fleste eksperter har gjort, men vær opmærksom på at det er en tidskrævende process.

Du kan tilmelde dig diverse sociale medier som twitter, facebook og forums. Følg med i debatterne og lyt til hvad eksperterne siger.

Find et netværk af blogs der alle omhandler det emne der er relevant for dig. Snup deres RSS feed og tilmeld det til en RSS reader så du let og overskueligt kan følge med når der bliver delt ud af brugbar viden.

Når du har dit netværk på plads følger der en bonus med til det arbejde du har lagt i processen. Når du selv vil sælge produkter eller viden er det netværk du har skabt dig en fremragende platform til at sprede et budskab. Hvis du vinkler det korrekt og på en spændende måde springes det som ringe i vandet gennem alle dine kontakter.