Følg med i hardware og gaming

Der er blevet sat megen fokus på gaming og e-sport igennem det sidste stykke tid – og det er der en grund til. Gaming og e-sports er begyndt at blive anerkendt i den brede befolkning, og der findes talrige eksempler på gamere, der tjener gode penge og som lever af deres computerspil. I Danmark er folk også begyndt at sætte fokus på gaming, men det kan være svært at følge med i det hele – og det er endnu sværere at finde danske sites, der går op i gaming og hardware. I denne artikel vil jeg komme lidt ind på, hvor du kan følge med i gaming – og hvilke sites du skal følge

Twitch.tv og andre tjenester

Twitch er uden tvivl stedet for gamere og interesserede. Der findes ualmindeligt mange gamere, der benytter sig af denne gratis streaming-tjeneste – og det kan du også selv. Hvis du gerne vil begynde at streame dit gameplay, så er Twitch vejen frem. Det kræver lang tid at sætte dit stream op, det er gratis og så er der ekstremt mange personer, der følger med i hvad der sker på Twitch. Derudover kan du få donationer fra dine viewers, så der kan faktisk tjenes gode penge på at streame igennem Twitch.

Du skal naturligvis også have en YouTube-profil – for der er rigtigt meget info at hente. YouTube er enormt, og der ligger så mange videoer omkring gaming, gameplays, hardware og reviews at det kan være svært af fatte. Jeg vil anbefale dig, at finde en masse sjove personer som du synes om, og så tilføje deres uploads til dine abonnementer.

Sites

Der findes ikke mange danske sites, som beskæftiger sig med hardware og gaming. Der er dog nogle få, som jeg vil pointere her;

HardwareOnline: Et stort site, der har et en meget aktivt forum. Her kan du følge med i nyheder, få svar på dine spørgsmål og sælge/køb hardware mm.
AltOmData: Et dansk site, der beskæftiger sig med hardware, computere og latops.

Det sidste jeg vil nævne, er en nystartet blog ved navn Deviate – for gamers and enthusiasts. Det er en blog, der tager udgangspunkt i den kræsne bruger og gamer. Der vil komme reviews, gameplay, tips og ikke mindst masser af artikler omkring hardware. Hvis du er interesseret disse ting, så vil jeg bestemt anbefale dig, at følge med her.