Pas på din FIFA 15 konto!

Nu er der ikke længe til, at FIFA 15 og FIFA 15 Ultimate Team udkommer i butikker og webshops i Danmark. Det bliver en kæmpe release, hvor det forventes, at spillet bliver revet ned af hylerne. For alle fodboldgale danskere, vil udgivelsedatoen for spillet være som en juleaften, men det fører desværre også til nogle uheldige oplevelser for nogle. Udgivelsen af FIFA 15 og FIFA 15 Ultimate Edition betyder nemlig, at hackere og scammere igen vil komme frem fra det skjulte og forsøge at snuppe vores login-informationer.

Det er desværre en kedelig tendens, at flere og flere bliver hacket eller udsat for phishing, og bagmændene ser desværre ud til at have kronede dage. Der bliver ikke gjort meget fra hverken myndighedernes eller EA for at stoppe snydere – selvom de påstår at dette vil ændre sig i de nye spil. Indtil nogle af de højere magter kommer os til undsætning, er vi nødt til at klare os selv mod svindlerne, og derfor har vi bikset en fin guide liste sammen med gode råd til, hvordan du undgår at blive hacket eller udsat for svindel.

– Først og fremmest skal du lade være med at logge ind med dine EA konto-oplysninger eller FIFA konto-oplysninger. Det eneste sted du må bruge disse, er på deres officielle hjemmesider og i web appen. Vær i øvrigt meget opmærksom på, hvornår du er inde på en officiel side og en falsk side. Svindlerne laver hjemmesider, der ligner EAs egen side på en prik, så husk altid at tjekke URL’en.

– Derudover skal du naturligvis lade være med at dele dine personlige oplysninger med nogen. Hverken til dine venner eller nogen der forsøger at sælge dig en god fidus. Der er ingen nemme måder, at tjene coins eller vinde spillere på, så hvis nogle kommer og siger, at du kan få kopieret dine spillere så sig altid nej og behold login-informationer for dig selv.

– Du skal også være opmærksom på de sociale medier, hvis du ligesom millioner af andre følger EA og FIFA 15-holdet på eksempelvis Twitter eller Facebook. Mange laver falske accounts, der ligner de ægte på en prik, og de har næsten samme navn og URL. Læs kun den officielle accounts opslag og tweets, og besøg ikke links du ikke kender.

– Sidste råd er simpelt. Du skal såmænd bare bruge din sunde fornuft og tænke dig om. Hvis du gør det, så er du første skridt på vejen til ikke at blive ikke hacket i FIFA 15.

Vær i øvrigt opmærksom på, at udgivelsesdatoen for FIFA 15 og FIFA 15 Ultimate Team er d. 25 september 2014. Hvis du vil prøve spillet inden du køber spillet, for eksempel hvis du er i tvivl, om du overhovedet skal have det, så kan du downloade en FIFA 15 Demo i PSN Store, Origin eller Xbox Marketplace.