Hvor køber jeg en brugt iPhone 7?

Når man skal ud og kigge sig om efter en erstatning til ens iPhone, så er der flere muligheder. Som udgangspunkt skal man først og fremmest beslutte om man ønsker en ny eller en brugt iPhone 7. De fleste vil måske synes at det lyder fedest med en ny. Men mange overvejer ikke muligheden for at de kan få en brugt iPhone 7 med få brugsspor, som har samme garanti som en ny. Der er opstået et stort brugtmarked for iPhones i hele verden og rigtig mange forhandlere tilbyder fuld garanti og reklamationsret på dem. Den eneste forskel kan være nogle enkelte brugstegn på telefonen i form af lommeridser.

I Danmark har virksomheden Phonetrade specialiseret sig i netop salg af brugte iPhones. Det har gjort dem til den største forhandler af blandt andet brugte iPhone 7 i Danmark. Du kan hos Phonetrade både online og i deres butikker købe en iPhone 7 med 2 års reklamationsret, æske og oplader.

Hvorfra kommer min iPhone 7 så?
Phonetrade har specialiseret sig i køb, istandsættelse og videresalg af iPhones. De har et stort netværk af virksomheder, opkøbere, forhandlere og buy back forhandlere som leverer iPhones til Phonetrade. Når en iPhone 7 kommer ind til Phonetrade, så gennemgås den efter samme standarder som hos de autoriserede fabrikker. Samme funktionstest og kritiske blik for både stand og indpakning. Du har altså garanti for at en iPhone 7 som har været igennem Phonetrades system, den fungerer fuldkommen som den skal og leveres gendannet og klar til at blive installeret, ligesom en fabriksny telefon.

Uanset om du vælger at købe en fabriksny telefon eller om du vælger en pre-owned, så vil du opleve at iPhone 7 er en kraftig, hurtig og flot designet telefon. Husk når du køber en iPhone 7, så er det en betydelig opgradering selv hvis du har en iPhone 6S i forvejen.

Hvad bør en brugt iPhone 7 koste?
Priserne på brugte iPhones ændrer sig jo konstant, men en god idé er altid at undersøge markedet før man handler. På mobilpriser kan man fx få en god idé om hvad prisniveauet er. Der er ingen grund til at købe en iPhone 7 det første og det bedste sted. Prissammenligning er altid en god idé uanset hvad man køber. Husk at sikre dig at du ikke fx bindes til et abonnement når du køber en iPhone 7. De vil påføre dig en masse ekstra omkostninger. God fornøjelse med din nye brugte iPhone 7 og husk at sælge din gamle iPhone i stedet for at smide den ud – det er bedst for miljøet!