Gode anvisninger i benyttelse af Facebook

Facebook er hurtigt blevet en af de mest brugte websites i Danmark og norden. Når en hel del folk mødes på én website, så er websitet også som fluepapir på svindlere og andre individer med mindre fine formål.

Disse mennesker kan vi dog ikke give tilladelse til at nedbryde min oplevelse af Facebook. Af den grund kan du her studere fire anvisninger til hvordan du undgår faren for at komme i hænderne på de værste lømler på Facebook.

Ændre kodeord

Du bør ændre din adgangskode til din profil rimelig ofte. Når du bruger Facebook, kan det forekomme, uden at du bemærker det, at du afgiver oplysninger til bøller, som så tilegner sig dine passwords. Disse kan de så benytte på mange måder. Facebook er et meget personligt sted, så du ønsker ikke at andre personer har adgang til din bruger. Så ændre kodeord ca. hver anden måned.

Garder dig mod games

Der eksisterer mangfoldige games på Facebook. Når du vil bruge visse af disse spil, skal du tit acceptere enkelte klausuler, hvor et par af disse betingelser for det meste er at tillade firmaet bag indgangstilladelse til din kontos oplysninger. Det virker eventuelt ufarligt, men du bevilger dermed spillets udviklere adgang til ENHVER dine og dine venners data som du har på din Facebook.

Disse facts kan gamets bagmænd samle i en database og via dette kan de faktisk kreere et meget flot grundigt billede af hvem du er. Disse facts kan så blive brugt senere hen til adskillige ting. Ikke alle af disse hensigter er lovlige.

Der findes ellers også helt hæderlige spil på Facebook, som ikke har lyssky hensigter, men hvis du vil være helt sikker, så henstiller jeg helt at undgå at anvende games på Facebook. Spil dine spil på andre hjemmesider i stedet for.

Sådan sletter du Facebook

Selv om man tænker sig grundigt om og anvender Facebook med fornuft, kan man nemt komme ud for at ville annullere sin Facebook brugerprofil. Det kan dog være vanskeligt at hitte rede i hvordan man gør det fejlfrit, da Facebook kun skilter med hvordan man sætter profilen på pause. Men her kan du studere hvordan du sletter din Facebook profil permanent.

Anvend Facebook via en sikker forbindelse

Hvis du ikke direkte vil fjerne din brugerprofil, kan du raffinere din anvendelse af Facebook ved at benytte den via en sikker forbindelse, på samme måde som du benytter netbank m.m. Facebook åbnede i begyndelsen af 2011 muligheden for at benytte Facebook på denne metode. Det er super nemt at starte. Her kan du se en guide til hvordan du kan bruge Facebook via sikker forbindelse.

God fornøjelse med Facebook.