Brudepigekjoler

Fyrene har det nemt! De behøver ikke at bekymre dig om stil, farve, eller skæres. De blot hente en smoking et par dage før brylluppet, og de er sat. Men damerne har deres arbejde skåret ud fra dem, når det kommer til at finde rigtige Brudepigekjoler.

For én ting, er traditionen blevet stadig mere tvetydig i de seneste år. I gamle dage havde bruden absolutte autoritet, når det kom til at vælge en stil og farve. Mange gange valgt hun selv hver pige kjole. Men det er sjældent tilfældet i dag.

Fordi de fleste brudepiger betaler for deres kjoler, foretrækker de ofte at vælge deres egen kjoler. Igen, der er ingen formelle regler for etikette her, hvilket gør processen mere demokratiske og forvirrende på samme tid. I denne artikel vil vi fremme et par enkle regler for at vælge den perfekte brudepiger kjole.

I tvivlstilfælde, udsætte til bruden

Bruden vælger altid kjolen først. Hun kan derefter ledsage hendes brudepiger til butikken eller lad dem shop på egen hånd. En populær trend for mange travle brides er faktisk uddelegere ansvaret for brudepige kjole godkendelse. Da sin bedste veninde er ofte der med hende når hun vælger sin kjole, ved brudepige, hvad stil kjole til bruden forventer.

Farve

Selv i de mest utraditionelle ceremonier bære alle brudepiger kjoler til samme farve. De fleste brude er ansvarlig for at vælge farven på kjoler, da de alene er kendskab til blomsterarrangementer og farveskemaer af ceremonien.

Men det betyder ikke, hun har til at vælge en farve, der skriger bryllup, som fuchsia, hot pink eller pulver blå. Husk, de fleste brudepiger købe deres egen kjoler disse dage, hvilket betyder, at de foretrækker kjoler de kan bære mere end én gang. Måske er det derfor mere brides går med dæmpede farver, der er perfekte til enhver formel lejlighed.

Farver som sort og platin er flerårig favoritter, det aldrig går ud af stil og kan været slidt hver gang. Brudepiger også spejlvende til lysere farver som taupe, sand og lysere nuancer af gul, der passer mere uformelle ceremonier eller middagsselskaber ned ad vejen. Bourgogne og jæger grøn er de bedste valg til efteråret bryllupper.

Stil

De fleste moderne brude trodse tradition, når det kommer til de mere specifikke aspekter af udvælgelsesprocessen kjole som stil. I sidste ende ønsker de deres venner til at være komfortable med deres kjoler. Ét ord af rådgivning: en bruden bør fastsætte et par enkle regler med hensyn til stil. Regler som ingen Stropløs numre eller ingen hemlines over knæene er helt almindelige, især for formelle ceremonier.

Cut

Dette er, hvor brudepigerne skal ydes lidt spillerum. Som du måske ved, er formelle kjoler designet til alle forskellige kropstyper. Det er simpelthen urimeligt at forvente, at alle af din brudepiger til at passe ind i den samme cut kjole. En pæreformet kvinde, der bærer hendes vægt i hendes hofter og lår vil for eksempel gerne henlede opmærksomheden væk fra disse områder. Grundlæggende nedskæringer som en linje kjoler med høj eller empire talje kan hjælpe dem med at opnå denne effekt, som uvægerligt vil gøre dem føler mig mere sikker og komfortabel.

Stof

Brudepiger er ofte i stand til at vælge stof på deres egne. Men fordi de skal betale for deres egen kjoler, brud eller brudepige bør forsøge at få pigerne til at blive enige om et stof at alle har råd til. Kjoler, der er fremstillet af dyre stoffer som silke kan være meget dyrt og et par af pigerne kunne være flov over at indrømme, at disse materialer er ud over deres budgetter. I så fald bør bruden insistere på mere overkommelige syntetiske stoffer som rayon, som ser ganske lidt ligesom silke.

Brudepigekjoler – solando.dk