Derfor er figurspil er en god hobby for børn

Hvem er denne artikel til?
Enhver der er involveret i at få den næste generation af spillere ind i hobbyen. Du kan være forælder, en ældre bror eller søster. Under alle omstændigheder er det altid godt at have en gennemtænkt holdning til hvorfor bordspil er absolut en god ting for de pågældende børn.

Der er ingen tvivl om, at figurspil er en kreativ hobby. Når alt kommer til alt tager du en farveløs metal- eller plastfigur og forvandler den til et fuldfarvet 3-d kunstværk, der kommer til live på slagmarken. Børn kan forestille sig et slutprodukt og derefter udføre det i varierende grad af dygtighed. Se på nogle af de fantastiske modeller, der sandsynligvis er i udstillingsvinduet i din lokale spilbutik ZZ Games figurspil og Warhammer, og du finder ikke kun malefærdigheder, men skulptur, diorama-bygning, konstruktion og nogle fantastiske frihåndstalenter.

Personlig udvikling
Man lærer være en god vinder og en god taber. Det undrer mig meget, at mange børn i denne dag og alder bliver opdraget i et miljø hvor alle vinder. Det virkelige liv fungerer bare ikke på denne måde, og en af ​​de bedste ting man kan gøre et barn er at lære hvordan man rejser sig efter et tab. FigurSpil skaber et venligt miljø, hvor børn kan lære at vinde og tabe.

Tålmodighed og omsorg
Maleri, modelbygning, terrænfremstilling og spil lærer tålmodighed og pleje. Børn lærer hvordan de planlægger og følger planen for at få resultater og hvordan man viser omsorg for et projekt og en følelse af stolthed i deres gode arbejde. Også med teknologi er børn vant til øjeblikkelig tilfredsstillelse. Figurspul kræver en oprigtig investering fra spillerens side med hensyn til tid og kræfter på deres modeller. At lære børn at værdsætte forsinket tilfredsstillelse er en utrolig stærk evne. Det hjælper dem med at fokusere på større projekter og se på det større billede, som især kommer til syne, når de er ældre og i gymnasiet. Faktisk kæmper arbejdsstyrken lige nu med en generation af nye arbejdere der har sværere med at klare forsinket tilfredsstillelse