Få hjælp til bryllupstøjet

Skal kammeraten giftes?

Du kender det sikkert godt.

Det er ugen før kammeratens bryllup (ja, eller dit eget?) og du står og glaner ind i et støvet klædeskab hvor det nærmeste du kommer på et bryllups outfit er bedstefars fløjlshabit fra 70´erne med dertilhørende bukser med svaj. Ikke nok med det. For, ja – du kunne måske nok leve med det – men kæresten har købt en plagiat af prinsesse Mary´s royale bal kjole. Ved siden af hende  kommer du til at ligne et halvdødt marsvin i en uldsok. Den går simpelthen ikke.

Du er nød til at finde noget nyt og fedt bryllupstøj. Og det skal til at gå stærkt.

Bryllupsmanden

Nettet er en jungle af produkter og tilbud og du skal både nå til frisøren, spille fodbold med gutterne og ud at spise med kæresten inden du skal til bryllupsfest, så du er ved at have lidt travlt. Du kunne også gå ned til den lokale tøjmand, men så er der nok ikke så meget at vælge imellem.

Fortvivl ikke. På bryllupsmanden hjælper dig på vej. På www.bryllupsmand.dk finder du alt det du skal bruge så du bliver helt klar til brylluppet og lidt til. Vi hjælper til med det det nye bryllupstøj, smarte sko, snilde skjorter eller snask til håret.  Vi har samlet det hele så du ikke behøver at storme hverken byen eller nettet rundt. Du kan også være sikker på at vi har udvalgt de produkter som sætter ekstra stil på drengen. Hvad enten du vil følge den klassiske dresscode eller ej, så er der lidt for enhver smag.

Du vil også kunne finde tips og tricks til hvordan du binder et slips eller en butterfly. Ja, for der er jo ikke noget værre end at stå der kl. 11. på bryllupsdagen og fedte med et slips der ikke vil. Så det hjælper vi dig også med. Faktisk kan du få en hel del hjælp på bryllupsmand.dk. Jævnligt kommer vi med opdateringer om alt muligt unyttig og nyttig viden omkring festligt herretøj til bryllup. Så er det bare at følge med.

Kig forbi idag – også selvom brylluppet først er om en måned.

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen Bryllupsmanden.

www.bryllupsmand.dk