Få længere og fyldigere hår med extensions

Her i Norden er vi kvinder kendt for, at have et tyndt og fint hår, som har svært ved at blive særlig langt. Dette kan skyldes at vi ofte skifter hårfarve, får bleget det eller farvet og samtidig udsætter vores naturlige hår for en masse udefrakommende faktorer, som fladjern, krøllejern og hjemmefarve Men mange drømmer om fylde og et langt flot hår og her kan muligheden være, at få extensions.

Extensions er en semi permanent løsning for et længere og fyldigere hår. Semi permanent betyder, at håret skal oprykkes en gang imellem, da det vokser ud sammen med dit eget. Men med hair extensions kan du opnå, at dit eget hår vokser sig flot og langt, da dine extensions kan være med til, at beskytte dit eget under ud groning. Dette kræver dog, at du har fået det påsat ved en professionel påsætter, som ved hvad hun/han har med, at gøre. At du overholder dine oprykningstider og får det udtaget korrekt. Så vælg altid din påsætter med omhu, hvis du ikke ønsker, at skade dit eget hår.

Pleje

Extensions kræver en del pleje, for at holde sig flot og glansfuldt. Egentlig er det samme tiltag som du burde anvende ved dit naturlige hår, hvis du ønsker det langt og glansfuldt. Så med den rette pleje kan du opnå et flot resultat med extensions. Du skal altid have en grundig vejledning af pleje af dine nye hair extensions, så du gør det rigtig fra starten. Har du først udtørret dine extensions, kan det være svært at rette op på.

Påsætning

I dag findes der et hav af påsætningsmetoder, så uanset om du har tyndt, tykt, langt eller kort hår, findes der en påsætnings metode som netop passer til dig og dit hår. Hair extensions kvaliteten har også ændret sig meget de sidste år og ligner meget mere vores naturlige hår og de fleste steder anvendes der 100 % ægte menneskehår. Extensions laves også i et væld af farver, så det er sjældent nødvendigt, at farve dit eget hår sammen med. Da man kan mixe farver for, at opnå det perfekte resultat og spil som er i dit eget hår. Priserne kan varierer meget, alt afhængig af, om du ønsker et luksus hår eller et standard hår. I dag er standard hår dog af så god kvalitet at det sagtens kan holde sig flot i 6 måneder med den rette pleje. Jeg kan som specialist i extensions aalborg sige at ønsker du længere hår hår der holder, så få påsat af en professionel med ægte hår.