Hvad ønsker danske børn sig i julegave?

Vi er efterhånden kommet til den tid på året, hvor julen endelig er begyndt at banke på døren. Mange siger, at julen er hjerternes fest, men det er om noget også børnenes, for julen er og vil altid være den tid på året, hvor børnene er i centrum. For mange børn er julegaverne en central del af julen, og vi husker vel ikke den rastløshed, som var en del af juleaften, da man var mindre, og bare gerne ville have julemiddagen overstået, så julegaverne kunne blive åbnet. Dette vil højest sandsynligt ikke være meget anderledes i år, hvor tusindvis af danske børn vil sidde på kanten af stolene under det meste af julemiddagen. Gaverne er bare en mere central del af julen når man er yngre, kontra når man er voksen, hvorfor det at købe den helt rigtige gave til barnet er endog meget vigtigt.

For mange kan det dog være rigtigt svært at vurdere hvad der er den helt rigtige børnegave, da markedet for disse er så omfangsrigt, at det kan være svært, måske endda umuligt for nogle, at skabe sig et overblik over mulige gaveideer. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at få klarlagt hvad det pågældende barn ønsker sig i gave, så man herigennem har lidt at tage udgangspunkt i, når man vælger at begive sig ud i gavejunglen. Hvis ikke det er tilstrækkeligt, så kan man vælge, at søge inspiration i hvad andre børn ønsker sig, for på den måde at få overblik over de mest populære gaver til børn netop nu. Vi har blandt andet fundet en undersøgelse foretaget af Pricerunner, som tydeliggjorde hvilke gaveønsker der er mest populære iblandt henholdsvis piger og drenge, og dette kan vise sig, at være den information du har brug for, i forsøget på at finde den perfekte børnegave. Nedenstående er en opsummering af de fem mest populære gaver til henholdsvis piger og drenge:

 

Gaver til piger:

1:Brio dukkevogn

2: Nintendo 3DS

3: Barbie dukker

4:Barnecykel

5: Littlest Petshop

 

Gaver til drenge:

1: Nintendo 3DS

2: Bosch værktøjssæt

3: LEGO City

4:LEGO Duplo

5:Brio togbane og tilbehør

 

Som det kan ses af ovenstående, så er det de gode, gamle klassikere såsom LEGO, Brio og Barbie der dominerer ovenstående lister, så legetøj fra et af disse mærker er i de fleste tilfælde et sikkert valg. Disse mærker har for alles vedkommende et stort udvalg af legetøj, så det burde være relativt nemt at finde en gave, som lige netop du kan bruge.