Julegaver til ham og hende

Som mange af jer nok har bemærket, så står julen snart for døren. Dette er en årlig begivenhed, som mange ser frem til, børn såvel som voksne, og mange ser især frem til de mange hyggelige stunder i familiens selskab. Før man virkelig kan trække stikket ud og nyde disse øjeblikke, så er det dog for manges vedkommende en nødvendighed, at det årlige gaveræs er overstået, og dette er for nogle en hurdle, som år efter år volder besvær. For manges vedkommende kan det være svært at finde hoved og hale i alle de mulige gaver, som alverdens butikker forsøger at sælge op imod jul, især når dette udvalg skal sammenstemmes med et kun voksende antal gaveønsker. Hvis du som mand skal finde den perfekte gave til hende, så kender du uden tvivl til førnævnte problematik, og mange kvinder kan højest sandsynligt også nikke genkendende til, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave til ham. I sådanne tilfælde kan det være nyttigt, at få inspiration til at finde de helt rigtige gaver, så man ikke bruger unødvendigt meget tid på at finde en gave, som ikke ligefrem falder i god jord, og som alligevel finder vej tilbage til butikken i ugerne efter jul. For at undgå dette scenarie, kan du med fordel tage et kig på nedenstående lister, som er en top-ti oversigt over hvad henholdsvis kvinder og mænd ønsker sig i julegave. Begge lister baserer sig på en undersøgelse, som Pricerunner har foretaget, og som, sagt meget simpelt, gik ind og klarlagde, hvad mænd og kvinder typisk ønskede sig i luegave i 2011.

 

Mænds gaveønsker:

1: Spilkonsol

2: Tøj og sko

3: TV eller Blu-Ray afspiller

4: Film

5: Penge

6: Mobiltelefoner

7: Gavekort til underholdning

8:Gavekort til shopping

9: Spil til konsol og PC

10:Køkkenudstyr

 

Kvinders gaveønsker:

1: Gavekort til shopping

2: Køkkenudstyr

3: Smykker

4: Gavekort til underholdning

5: Tøj og sko

6: Parfumer og makeup

7: Bolig og indretning

8:Bøger

9: Penge

10:Spilkonsol

 

Som det kan ses af ovenstående, så er der visse forskelle og ligheder imellem hvad kvinder og mænd typisk ønsker sig. Dog er der en tendens til, at mænd ønsker sig elektronik i gave, alt imens kvinder typisk ønsker sig tøj, smykker og parfume/makeup.

Ovenstående top-ti lister kan hjælpe dig med at finde inspiration til at udvælge dig den helt rigtige gave til hende eller ham, som du holder af. Mulighederne er  i dag så mange, at det i mange tilfælde kan være en kæmpe fordel, at man på forhånd har en ide om hvad der er en ideel gave til den pågældende person, som man ønsker at forkæle med en gave.

God shopping.