Moderne smykker – Hvilket dansk mærke skal jeg vælge?

Pernille Corydon smykker

Nu er tiden inde til at stifte bekendtskab med de utrolig smukke smykker fra Pernille Corydon.

Pernille Corydon har sit hovedsæde i Haderslev i sønderjylland, hvor hun designer alle deres helt fantastiske smykker. Selvfølgelig henter hun også inspiration udefra. Mon ikke, at hun helt fra en tidlig alder har haft en lille designspire gemt inde i sig. Med tiden har denne udviklet sig til et nu ganske kendt dansk smykkemærke. Pernille begyndte hendes store smykke eventyr tilbage i 2008. Herefter har hun kun vokset sig større og hendes smykker forhandles nu i flere store byer rundt omkring i verdenen. Her må siges, at dette nye Danske Design Brand kan vi i Danmark kun være stolte over.

Kvalitetssmykker til gode priser

Nogle af de mest kendte smykker fra Pernille Corydon er Daylight serien, som ligner en sol. Solen er på ned op efter en lang og rolig dag. Hvem siger det er en solopgang, det kan måske også være en solnedgang. På dette smykke kan man nærmest få fornemmelsen af, at solens stråler der rammer en lige i ansigtet, når man åbner dine øjnene. I denne serie er der halskæder, øreringe og ringe. Alle smykkerne kommer i to forskellige størrelser, så man kan vælge hvad man er mest til. Skal det være de store, som er mere nogle vil sige festlige eller de små som er en anelse mere neutrale? Udover Dayligt smykkerne er der også Sheen serien, hvor der hænger nogle små enkle runde plader ned under smykket, der bevæger sig i takt med dig. Alle smykkerne fra Pernille Corydon bliver fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv.

Dansk Design smykker


Alle smykkerne fra Pernille Corydon er meget tidløse og enkle i designet. Derfor er de heller ikke svære at kombinere med smykker fra andre mærker. Hertil kommer, at prisen utrolig fornuftig, og kvaliteten er helt i top. Smykkerne klarer sig ganske godt når man tager prisen og det flotte design i betragtning. Derfor kan du med ro i sjælen købe forskellige smykker fra Pernille Corydon og tilføje andre mærker til samlingen efter smag og behag.

Uanset hvilket smykke du vælger fra Pernille Corydon, kan du være sikker på, at de lever 100% op til de sidste modetrends i smykkeverdenen. Pernille Corydon har nemlig altid en finder på pulsen. Faktisk har vi dette forår bemærket at efterspørgslen på disse smykker dækker helt fra de ganske unge, som skal konfirmeres til studenterne, som lige straks skal have huen på og op til det lidt aldrende publikum. Dermed sagt dækker smykkerne fra Pernille Corydon over et bredt udvalg af kvinder i alle aldre. Dette tror jeg,DM blandt andet er den helt fantastiske pris, som gør at man kan lege og kombinere hendes smykker både på kryds og tværs.

Opbevaring af smykker i hjemmet

Ja, hvordan skal du så lige opbevare alle dine gamle og nye smykker? Hos os anbefaler vi altid, at du lægger dine smykker i et smykkeskrin, og at du opbevarer dit smykkeskrin et sted, hvor det ikke er fugtigt. Mange tænker jo at det er oplagt at have sine smykker ude på badeværelset, men det er altså et NO GO, da de herved meget hurtigt begynder at løbe an og blive sorte. Faktisk har vi oplevet at selv smykker i 8kt guld begynder at løbe an, når de opbevares forkert, dette grundet det høje indhold af sølv og messing.