Ny M-TERM app til online shopping lanceret

Lyoness’ M-TERM APP er nu lanceret

Efter en intensiv forskning, udvikling og afprøvningsfase er Lyoness’ M-TERM App nu klar til at blive officielt lanceret. I første omgang vil der være en blød lancering, i dette efterår, hvor vores Loyalitetspartnere i USA og Australien, vil være i stand til at arbejde med M-TERM App’en. Der vil være flere hundrede loyalitetspartnere, som vil blive inddraget i denne gradvise og bløde lancering.  I løbet af næste år vil den blive lanceret på verdensplan – og Lyoness Danmark forventer bestemt også at være med snarest.

M-TERM tilbyder endnu flere serviceydelser

Lanceringen af M-TERM App’en er et vigtigt skridt for Lyoness i bestræbelserne på at kunne yde en endnu bedre service overfor Loyalitetspartnerne og deres kunder. Fra starten var målet at udvikle et program til Loyalitetspartnerne, der både var et innovativt i forhold til fastholdelse af eksisterende kunder samt erhvervelse af nye kunder. M-TERM App’en gør det endnu nemmere for kunderne at få Lyoness´ fordele der er, når de shopper.

På denne måde har selv virksomheder, uden en fysisk placering, adgang til dette praktiske værktøj, der gør det muligt for dem at deltage i Lyoness´ Loyalitetsprogram. De behøver ikke at købe deres egen hardware, da de kan anvende eksisterende mobile enheder, såsom Android smartphones og Android tablets. Samtidig giver det virksomhederne mulighed for at forbedre deres kundeservice, da de ikke er begrænset til et fast sted. De kan have M-TERM App’en med sig alle steder.

Ubegrænsede muligheder

Udover at være særdeles praktisk for virksomheder på farten, kan Loyalitetspartnere også bruge M-TERM som tablet-stander på deres salgssteder. Tablet-standeren er fleksibel og kan drejes op til 360 grader, hvilket betyder at den opfylder behovene for alle Loyalitetspartnere og tilbyder deres kunder muligheden for en hurtig og nem registrering. Tablet-standerens stativ fås som en fritstående selvstændig løsning.

M- TERM App’en blev designet med Loyalitetspartnerne og deres kunder i tankerne. Den indeholder en masse funktioner, der gør det så let som muligt at deltage i Lyoness Loyalitetsprogram. Med App’en er det nemt at indtaste køb med Cashback kortet, indløse Mobile gavekort og registrere nye Lyoness medlemmer. Takket være den integrerede salgsoversigt har Loyalitetspartnere adgang til en lang række relevante informationer på alle tidspunkter. Muligheden for vækst er derfor ubegrænset og i betragtning af at 17.000 af vores 29.000 loyalitetspartnere allerede modtager Mobile gavekort, er potentialet for M- TERM App’en enormt.