Nye Bøger om Ledelse

Står du med drømmen om at åbne din egen virksomhed? Men har du det ligesom mange andre, som om at du mangler det sidste der skal til før du tør satse livsopsparingen på konceptet. Så kan det måske hjælpe at læse nogle af de nyere bøger om ledelse.

Blandt andet udgav forlaget børsen i 2005 bogen “Blue Ocean Strategy” af W. Chan Kim og Renee Mauborgne. Udover at være en New York Times bestseller, blev bogen ualmindeligt kærligt modtaget af kritikerne. Blue Ocean Strategy præsenterer læseren for en række nye vinderteorier baseret på research af strategiske handlingsplaner indenfor de sidste 100 år og 30 industrier. Derfor tilbyder bogen en videnskabelig og logisk indgangsvinkel til hvordan man bedst tackler det globale marked.

Derudover er bogen “Børshaj” af Lars Tvede netop udkommet. Modsat Blue Ocean Strategy tilbyder Børshaj en subjektiv guide til hvordan man kan blive en succes. Gennem Tvedes egne oplevelser får man en indsigt i hvordan han tacklede både op- og nedture i løbet af hans karriere. Udover at være en spændende fortælling, bliver man derfor let inspireret til, hvordan man kan tackle forskellige situationer, blandt andet finanskrisen.

Så mangler du inspiration eller gode råd er disse bøger om ledelse klart at anbefale.