Ortlieb tasker

Det er ingen hemmelighed, at de danske vejr hele året rundt byder på uventede byer, som hurtigt kan gå udover indholdet i tasken, hvis den ikke er vandtæt. En våd taske kan gøre en ellers dejlig cykeltur i naturen, eller en cykeltur på arbejdet til en ubehagelig og dyr oplevelse. Med tasker og cykeltasker fra Ortlieb undgår du denne ubelejlige oplevelse, fordi disse tasker er helt vandtætte.

Ortlieb producerer tasker til de fleste behov og især til dem, som nyder udendørsaktiviteter i alle slags vejr. Cykeltaskerne kan bruges på cyklen, men er også anvendelige på hesteryg, kamelryg og på motorcykel. Rygsækkene og mavetaskerne er anvendelige på vandreture og opfylder behovet, lige meget om man har en lille eller stor oppakning med på turen.

Taskerne fra Ortlieb produceres i Tyskland, men forhandles i mange lande verden over, inklusiv Danmark. Der findes i dag over 15 forskellige butikker i Danmark, som forhandler produkter fra Ortlieb. Ortlieb er et mærke som stormer frem i Danmark og resten af Europa. Det er meget høj tysk kvalitet forenet med super lækkert design, som er meget funktionelt.

Lige nu er priserne stadigvæk lidt dyre, men de falder hurtigt sammen med at efterspørgslen stiger kraftigt. Det er nemlig muligt for Ortlieb at producere billigere tasker, hvis der bliver aftaget flere af markedet. De har de sidste år været i en opstartsperiode på det danske marked. Et marked som spås at eksplodere i sommeren 2013. Så vil du være med på moden, så er det nu du skal have fat i en kvalitetstaske fra Ortlieb.

Forhandlerne af Ortlieb tasker er cykelforhandlere, friluftsbutikker, spejderbutikker og enkelte sportsbutikker. Fordelene ved at købe varerne i en af disse butikker er, at man kan få information om det enkelte produkt, og kyndig vejledning i hvilket produkt, der passer bedst til netop dit behov. Derudover kan man selv få lov til at se produktet, før man køber det.

Udover i fysiske butikker, kan taskerne fra Ortlieb købes på internettet, hvor diverse internethandler, udbyder et stort udvalg af produkterne. Fordelene ved at købe taskerne på internettet er at man typisk kan købe dem lidt billigere, fordi forhandlerne ikke har de høje omkostninger ved at have en fysisk butik. Derudover findes der på internethandel ofte et større udvalg af produkter, i forhold til i butikkerne. Mange mennesker finder det desuden nemt at handle på nettet, fordi man kan gøre det i hjemmet, på det tidspunkt der passer bedst.