Sådan vælger du det rigtige shapewear til julefrokosten

Julen er lige om hjørnet og dermed også julefrokosterne. Det store spørgsmål er som altid, hvad skal man tage på, hvis yndlings kjolen ikke sidder som den skal, er shapewear en perfekt løsning. Siden julen sidste år har mange været i gang med diverse slankekure, men ingen af dem hjælper på de der ekstra par kilo, som bare sidder fast, på lårene, på maven og andre steder, hvor man egentlig bare gerne vil være slank og pæn.

Hvis du er en af de kvinder som ikke kan slippe af med den irriterende mavedelle eller de ekstra kilo på lårene, så er shapewear en god løsning på problemet.

Mange kvinder bruger shapewear, og mange kvinder er nysgerrige på om shapewear egentlig kan det, mange bliver lovet det kan. Der findes efterhånden et hav af modeller, som er udviklet til at have en slankeeffekt, præcis der hvor behovet er. Se et stort udvalg af shapewear og de forskellige modeller af slanketøj.

Online shopping

Der findes efterhånden mange butikker og webshops som forhandler shapewear, men hvordan vælger du den rigtige model?

Som oftest har de fleste en form for guide så du kan læse dig frem til hvilken model du skal vælge, ud fra de behov du har. Derudover tilbyder mange webshops online chat eller at man kan ringe dem op, og derigennem blive guidet til hvilken model man skal vælge.

Mange tror fejlagtigt at de skal vælge shapewear i en til to mindre størrelser, end hvad de normalt bruger i tøj. Er der en størrelsesguide eller er der beskrevet hvad størrelserne svare til, så bør man som oftest gå efter den størrelse man er i almindeligt tøj.

Den rigtige model

Valget af den rigtige model afhænger selvfølgelig af hvilke behov du har, men også hvilke ønsker. Ønsker du fx en timeglasfigur, hvor du får slank talje og en fremhævet bagdel, så findes der flere modeller inden for shapewear korsetter, mavebælter eller vatterede trusser. Hvis slanketøj er en hel ny verden for dig, og tænker du måske om det er ubehagelig at have på?

Så bliver du helt sikkert positivt overrasket, og man kan faktisk blive helt afhængig af at bruge shapewear, prisen på shapewear er faktisk meget overkommelig, så det er ikke en dyr affære at komme til at se godt ud.

Hænger din yndlingskjole i skabet, og er det den du drømmer om at have på til den kommende julefrokost, så er det måske værd at få afprøvet shapewear, så drømmen kan gå i opfyldelse.