Er du ikke medlem af en A-kasse? Så er det en god idé at få meldt sig ind

Mange danskere er medlem af en A-kasse, og det er stadig fordelagtigt at være medlem hos en A-kasse, for der er meget hjælp at hente. Selvom det giver dig nogle omkostninger i forbindelse med at være medlem af en A-kasse, er det langt mere præferabel at være medlem, da det ikke kan holde sig op i mod de mange fordele der kommer med, når man er medlem.

Dagpenge er ikke det eneste, som kommer med i medlemskabet

Der er ikke mange der tænker over det, men dagpengene er slet ikke den eneste ting du får med i medlemskabet hos en A-kasse. Foruden sikkerhedsnettet som sikrer dig at du får en indkomst, hvis du en dag skulle være uheldig at miste dit arbejde, vil der også være mulighed for at få hjælp til at komme i arbejde igen. A-kasserne vil formentlig tilbyde dig en række kurser, der vil være med til at gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Det kunne eksempelvis være i at gøre dig mere kvalificeret i forskellige arbejdsområder vedrørende teknologi, hvordan du skriver den bedst mulige ansøgning eller hvordan du får dig til at skille dig ud fra de andre kandidater i forbindelse med en jobansættelse. Dertil vil du også kunne modtage rådgivning og sparring, hvis du finder det nødvendigt i et vis omfang – afhængig af A-kassen du bliver/er medlem af. Det er nemlig ikke kun i din interesse, at du igen kommer ud i beskæftigelse, men også A-kasserne. De tjener kun penge på deres medlemmer der er aktive på arbejdsmarkedet. Derfor vil du ikke stå alene, når du vil ud og have et nyt job – A-kassen vil stå ved din side.

Hvilken A-kasse bør man melde sig ind?

Det kan være svært at definere den bedste A-kasse. Folk er forskellige og det er ikke altid, at alle føler at netop deres krav og forventninger bliver mødt. Derfor kan det være at du vil kunne føle dig tilpas i den billigste A-kasse, hvor der måske ikke er så mange fordele i medlemskabet, hvorimod den næste person hellere vil give lidt ekstra for at få den helt store pakke. Så når du skal ud og finde en A-kasse, vil jeg på det klareste anbefale, at du ser på kundetilfredsheden af de enkelte A-kasse og sammenligner dem her op i mod. Her vil du kunne få et indblik i, hvordan de tidligere og nuværende kunders har oplevet medlemskabet af den enkelte A-kasse. Det er den nærmeste parameter, som du har mulighed at bedømme op imod hinanden A-kasserne – ud over prisen selvfølgelig. Med sådan en sammenligning, vil du også have en større sandsynlighed for at du bliver glad for den A-kasse, du tilmelder ind hos.

Ved du ikke hvor du skal finde din kommende A-kasse?

Selvom det er en god idé at sammenligne A-kasserne enkeltvis ud fra deres kundebedømmelser, så kan det være en langhåret affære. Det tager lang tid og du skal hver gang notere pris samt eventuelle medlemsfordele, som du får med. Heldigvis er det en bedre løsning. Hos https://a-kassefinderen.dk kan du sammenligne A-kasser på baggrund af pris, kundetilfredshed og fordele – alt, hvad du kunne tænke dig. Her vil du let kunne finde Danmarks billigste A-kasser. Samtidig vil du have mulighed for at finde reglerne for dagpengeretten og meget mere. Så hvis du ikke har en A-kasse endnu, eller at du ønsker at skifte din A-kasse, kan du gå der ind i dag og finde din kommende A-kasse uden problemer.