Autohjælp – hvor får jeg mest for pengene ?

Billig vejhjælp – de kendte eller de lokale ?

Ja det er det evindelige spørgsmål – for hvem skal man egenlig bruge som autohjælps firma ? Er de dyre ? hvor kan jeg få billig autohjælp ?

Hvem er de nationale autohjælp firmaer i Danmark ?

Der er faktisk kun 2 – nemlig Dansk Autohjælp og Falck Autohjælp.
Begge er landsdækkende og begge dækker dig ind med det meste

Falck Autohjælp.

Falck er jo vores nationale stolthed. De køre vores ambulancer og har redningstationer over alt i landet. Falck har en flåde af rullende værksteder som faktisk klare 95% af alle problemer ved vejsiden.

Du får:
Hjælp i hele Danmark
Hjælp på stedet
Levering af brændstof
Videre transport
Bugsering til nærmeste værksted
Låse service
Erstatningsbil mod betaling

Vejhjælp i Europa mod ekstra betaling

Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp blev stiftet i 1971 og har været støt voksende lige siden. De har idag stationer over alt i Danmark så hjælpen er aldrig langt væk.

Du får:
Hjælp i hele Danmark
Hjælp i hele geografisk europa
Hjælp på stedet
Levering af brændstof
Videre transport
Bugsering til nærmeste værksted
Låse service
Erstatningsbil mod betaling

Hvad får jeg så hos et lokalt vejhjælps firma ?

Ja det er faktisk lidt af et spørgsmål.
Der findes ikke en uddannelse eller licens til at være autohjælp firma. Det er ofte bare en vognmand eller en mekanikker der udføre jobbet.
Bare og bare tænker du nok. Og Ja det gør jeg – for hos DAH eller Falck, der får du en uddannet mand ud, et rullende værksted og du får sørme også en der er trænet til at håndtere en stresset eller farlig situation.. plus du har adgang til denne ensartede service over hele landet.

Stil dig selv dette spørgsmål: Hvor meget vil autohjælp være værd for dig når du står på herrens mark, med et flat dæk, 23 decemeber i stiv kuling og med sne op over ørene ?

Billig Autohjælp = DAH eller Falck

I det lange løb så er billig autohjælp helt sikkert lig med at være hos en af de nationale spillere. De har råd til at holde omkostningerne nede og de har råd til at have det nyeste udstyr. Du ved hvad du får og til hvilken pris.
Mere simpelt tror jeg ikke det kan siges.

Men jeg har da glemt en spiller på markedet ikke ? Hvad med FDM ?

Og jo, FDM tilbyder jo også autohjælp men i samarbejde med DAH. Du får det til samme pris som et alm. DAH vejhælpsabonnement men ink. et FDM medlemskab. Så der er faktisk penge at spare der.

Og så er det altså ikke bare vejhjælp – du er jo dækket ind som billist med FDM og har ikke kun test værksted til rådighed, men også en hør af advokater som kun venter på at hjælpe dig.

Men før du tager en beslutning, så har vi faktisk lavet en prissammenligning af de forskellige autohjælps abonnementer så du faktisk kan finde det billigste autohjælps abonnement derude

Comments

  1. Det kan være lidt svært at overskue hvordan priserne på autohjælp er sammensat, så det er godt du har lavet en god overskuelig oversigt – Tak for den