Billige indvendige døre og yderdøre

Indvendige døre og yderdøre

Udvalget af indvendige døre og yderdøre på nettet er uendeligt. Over de seneste par år er flere og flere danskere begyndt at investere deres penge i billige døre på nettet. På grund af den store efterspørgsel er det blevet utroligt svært at overskue alle priserne og varianterne på døre, dørgreb og karme.

Her kan du læse et par råd til hvilke tanker du skal gøre dig inden du bestemmer dig for, at købe en dør på nettet. Der er utrolig mange faktorer som spiller ind lige før du køber dine døre på nettet. Hvis du læser rådene er der en god mulighed for at du sparer penge, samt sparer dig selv for meget bøvl i fremtiden.

Billige indvendige døre

Billige indvendige døre er garanteret dem som er sværest, at finde ud af eftersom udvalget er så stort. Derfor kan du læse et par gode råd her inden du køber en.

Husk at de indvendige døre du gerne vil se på eller købe skal passe til dit hjems udseende og design. Med andre ord så skal du gøre dig tanker omkring farverne og designet for den valgte dør.

I alt findes der tre forskellige slags indvendige døre på markedet:

Fyldningsdøre.
Celledøre.
Moderne højglanslakerede døre af MDF.

Bor du selv i en gammel eller ældre murmestervilla, så passer fyldningsdøren perfekt indvendigt. De moderne højglanslakerede døre og fyldningsdørene er de mest købte da de giver hjemmet et minimalistisk look.

Er du i tvivl om hvordan døren skal hænges op, og om det skal være en højrehængt eller venstrehængt dør, anbefales det at kontakte den lokale fagmand eller fagværksted.

Indvendige døre er ikke dyre. De kan købes billigst for 800 kr. og dyrest for 1.999 kr. Disse er ofte franske døre på grund af de isatte beskyttelsesglas.

Ønsker man derimod en indvendige branddør, så kan priserne løbe helt op i 4.000 kr.

Gode råd til billige yderdøre

Indenfor de forskellige yderdøre er det langt nemmere at vælge. Naturligvis skal man tænke over designet, men en ting der er vigtigt at have i minde er, at din yderdør skal være af kvalitet.

Dårligt vejr som regn, slud, sne, kulde og varme er med til at ødelægge døren i løbet af årene. Derfor er det vigtigt at den yderdør du køber er solid og tung. Det vil forbygge de fremtidige skader.

Yderdørene koster meget mere end de indvendige døre netop på grund af, at de skal holde til meget mere. Typisk koster yderdøre mellem 1.400 kr. – 3.999 kr.

Comments

  1. I stedet for en billig dør, som vi var bange for skulle udskiftes igen efter kort tid, valgt vi at bruge lidt ekstra. Dette har vi bestemt ikke fortrudt, vi har fået en rigtig flot kvalitets dør fra jvk.dk. De var rigtig dygtige til at rådgive os og forklarede hvad forskellen er på de forskellige døre. Men det er jo smag og behag hvad man er til.