Spar mange penge på tømrer arbejdet

Skal du til at starte et byggeprojekt? En ny garage, havetrappe, udvidelse eller et nyt rum i huset? Så kan vores tilknyttede firmaer hjælpe dig. Find nemmere den helt rette tømrer til jobbet ved at give den i udbud. Således kan du – gratis og let – få op til 3 stærke tilbud fra Billighaandvaerker.dk´s godkendte tømrere i nærheden af dig.

Tømrerforretningerne udfører alt interiør tømrer- og snedkerarbejde i dit hjem for eksempel køkken, døre og tag. Vores gruppe af partnere har solid erfaring og kan klare det arbejde, du ønsker løst. Løsningen af opgaven finder sted i nært samarbejde med dig så du konstant er informeret om, hvad der bør gøres, hvor meget som er blevet ordnes samt omkostninger og tidsestimering.

Forskel på en tømrer og en snedker

Der er forskel på tømrere og snedkere. Tømrere påtager sig normalt arbejde på og i ejendomme (eksempelvis badeværelse, døre og dørtrin) og håndterer store emner som fx planker, brædder og plader. Snedkere arbejder som regel ikke på arbejdspladser, men normalt på et snedkerværksted og arbejder med mere detaljeret træarbejde som for eks. møbler og inventar. Udfyld online skemaet på under tre minutter i dag og få 2-3 lokale og billige tilbud – gratis og enkelt på din tømreropgave ligegyldigt om opgaven er lille eller større. Spar op til 25% på en tømrer fra Viborg.

Tømrermestrene i Randers er stolte af deres job og de opgaver, de løser. De elsker, at kunderne er tilfredse og som så mange andre, nyder de at få ros. Vores godkendte partnere er specielt håndplukkede og faguddannede. Tømreren styrer projektet sammen med dig og derfor kan du være helt rolig for, at slutresultatet bliver som du forventer. Der laves ingen genveje, men tømrermestrene sikrer sig altid, at flot håndværk foretages. Vi er virkelig stolte af vores troværdige tømrere! Få 3 seriøse tilbud på tømrerarbejde i dit nabolag og spar op til 30%. Tømrerfirmaerne er så klar til at ordne din tømreropgave!

Maskinsømning af trægulve

Maskinsømning anvendes oftest til fordækt sømning, men nogle sømtyper kan også anvendes til sømning oppefra. Det er vigtigt at brædderne presses mod underlaget ved fastgørelsen, f.eks. ved at stå på det enkelte bræt mens der sømmes. Der kan anvendes forskellige sømtyper. Dykkere kan anvendes til alle massive gulve under 25 mm. Ved sømning både oppefra og fordækt placeres hovedet på langs af brættet. Til fyr og gran kan en tømrer også anvendes ringede maskinsøm. Ved sømning oppefra er det vigtigt at anvende en sømpistol, der ikke laver slagmærker. Spartling over hovederne kan forebygge sorte pletter, men kræver at hovederne undersænkes 1-2 mm. Der bør anvendes elforzinkede søm eller tilsvarende, som ikke giver afsmitning.

Ved fordækt maskinsømning kan der også anvendes varmforzinkede søm, da risikoen for afsmitning her er begrænset. Sømlængden bør normalt være ca. 3 x bræddetykkelsen; ringede søm kan være lidt kortere mindst svarende til 2 x bræddetykkelse. Lamelbrædder fastgøres altid fordækt. Der anvendes klammer med påført lim, der giver den sikreste fastgørelse til underlaget. De tynde ben forebygger flækning i feren og sikrer isoleringsevnen på gulvet. Klammerne er normalt ca. 10 mm brede med benlængde omkring 2,5 x bræddetykkelsen.